Yksi projekti, monta tehtäväaluetta

Monet kohteistamme vaativat kokonaisvaltaista osaamista. Turvallisuustekijät, aikataulujen hallinta, liikennejärjestelyt, lupamenettelyt, kaavojen ja piirustusten mukaan toimiminen. Kaikki tämä on meille jokapäiväistä suorittamista ja kuuluu jokaiseen projektiimme. Jaamme asiantuntemustamme myös tarjoamalla suunnittelu- ja konsultointipalveluja.

Erityisen määrätietoisesti olemme kehittäneet henkilöturvallisuutta toiminnassamme. Jokaisella työntekijällämme on asianmukainen turvallisuuskoulutus sekä kulloiseenkin tehtävään parhaiten soveltuvat työvälineet. Meille kysymys on osaamisalueesta, johon ei voi sijoittaa liikaa.

 

Maanalaiset asiantuntijat

Asuin- ja teollisuusalueiden infrastruktuuriin kuuluu monimutkainen verkosto maanalaisia putkistoja. Osaamistamme on tämän kokonaisuuden ymmärtäminen ja hallinta. Putket ja maanalaiset rakenteet eivät ole ikuisia. Ne vaativat aika ajoin korjausta ja huoltoa, mutta kun työ tehdään alusta asti oikein, säästytään turhilta korjauskustannuksilta.

 

Oikein suoritettu eristys on yksi työmme avainasioista. Erityisosaamistamme on muovihitsaus, mikä takaa saumojen lujuuden ja näin asentamillemme putkistoille kymmenien vuosien kestävyyden. Jokaisella asentajallamme on kattava liitostyötodistus. Olemme putkieristyksen johtava asiantuntija koko valtakunnan alueella. Hallitsemaamme kokonaisuuteen sisältyvät lisäksi osavalmistus, verkoston laskentatyöt ja erilaisten lämpö- ja kylmäkeskusten rakentaminen. Miltä siis näyttäisi pallopäinen tuuletusputki sinun alueellasi? Turvallinen ajatus.